TE DIVINA DETOX THEE

 

Afslanken met thee van TeDivina, The Original Detox Tea

Deze thee reinigt je lichaam. Het is bedoelt om schadelijke toxinen en onzuiverheden uit het lichaam te spoelen op een natuurlijke manier. Het zal hiernaast ook je energie verhogen, de gezondheid verbeteren en helpen om je kilo’s af te slanken. Heb je een slechte stoelgang? De thee zal je daar bij helpen.

Veel dames in de overgang ervaren dat opvliegers minder worden of zelfs verdwijnen.

De thee bevat 100 % biologische kruiden, is glutenvrij en is veilig langdurig te gebruiken. De thee bevat geen senna of andere schadelijke kruiden.

De thee kan veilig door iedereen gedronken worden met medicijnen.

TeDivina detox thee bevat 2 krachtige soorten medicinale paddestoelen, Ganoderma Lucidum en Chaga. [ Google vooral de Chaga eens ]. Deze paddestoelen vind je in geen enkel ander detox-thee. De thee is gemaakt van 100%, gecertificeerde, organische en natuurlijke ingrediënten. Als je medicijnen gebruikt neem deze dan sowieso 1 uur voordat je de thee drinkt of drink de thee 1 uur nadat je je medicijnen hebt genomen.

 

Gewichtsverlies (1 tot 3 kilo in een week) is één van de vele resultaten die je kunt ervaren met de thee. Overtollige ontlasting en gifstoffen zullen je lichaam gaan verlaten. Andere voordelen die je kunt ervaren zijn een betere huid, meer energie en een betere nachtrust.

De thee super als je bijvoorbeeld een dieet doet maar even stilstaat met gewicht en als je een slechte stoelgang hebt. Heb je een periode wat slechter gegeten en voel je je daardoor wat moe, opgeblazen en gewoon niet zo lekker in je vel? De detox thee zal je zeker helpen!

Zit je in de overgang? Steeds meer klanten melden dat ze helemaal geen last meer hebben van opvliegers.

Deze thee reinigt je lichaam. Het is bedoelt om schadelijke toxinen en onzuiverheden uit het lichaam te spoelen op een natuurlijke manier. Het zal hiernaast ook je energie verhogen, de gezondheid verbeteren en helpen om een kilo’s af te slanken. Dit met natuurlijke kruiden. De thee is veilig voor mensen met gevoelige darmen.{ altijd rustig opbouwen}

OOK VOOR OVERGANGSKLACHTEN, HOGE BLOEDDRUK, HUIDPROBLEMEN, DIABETES, MEER ENERGIE. 

De thee bevat de volgende ingredienten


Kamille: ondersteund het spijsverteringskanaal,stimuleert het immuunsysteem,ondersteunt bij diabetes en heeft een positieve invloed op je maag.


Gember: Heeft een heilzame werking. Zeer krachtig antioxidant,vertraagt het verouderingsproces.


Papaja: Behoud gezond immuunsysteem,bevorderd de spijsvertering,verminderd cholesterol,heeft een hoog vezelgehalte.


Maria Distel: Neutraliseren gifstoffen in de lever en verhoogd het zelf herstellend vermogen van de lever.


Chaga: Geneeskrachtige paddenstoel,dit heeft een remmende helende en vernietigende werking op oxidatie processen van vrije radicale in jouw lichaam.Ondersteunt het immuunsysteem en nog veel meer . Google maar!


Cranberry: Voorkomt urineweg infecties, houdt de blaas gezond. Tevens een bron van vitamine C.


Malva Bladeren: Helpt bij maag en darmklachten.


Oplosbare Vezel: Verbindt met cholesteroldeeltjes en verwijdert ze uit het lichaam.vermindert het cholesterolgehalte en het gevaar van coronaire ziekte. Het helpt ook bij het controleren van uw bloedglucosegehalte voor zowel type 1 en type 2 diabetes.


Persimmon bladeren: Bevat een grote hoeveelheid vitamine C en aminozuren.Daarom bevorderen deze bladeren een gezond metabolisme en verlaagt de bloeddruk.


Myrra: Reinigt de dikke darm en draagt mee aan een gezond spijsverteringsstelsel.Daarnaast werkt dit antibacterieel, antiviraal,en draagt het bij aan het voorkomen van schimmelinfecties.

In de verpakking zit 1 groot zakje thee , deze leg je in 1 liter gekookt water. Daarna doe je er 3 liter koud water bij. Je hebt genoeg thee voor 7 dagen. Dit is voor als je de thee koud drinkt.

Drink je de thee warm dan maak je de 1 liter thee klaar, bewaar je in een fles in de koelkast en daar haal je iedere dag smorgens  en smiddags 50 ml thee uit en vul je aan met kokend water tot ong, 225 ml thee, en savonds 25 ml thee en vul je aan tot 100 ml thee, 


s'morgens  1 kopje van 225 ml

s'middags 1 kopje van 225 ml

s'avonds 1/2 kopje van 100 ml

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2023 Gezondafvallenenfit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel